SBR-Pension och SBR-Pension Flexliv

Tjänstepension är, vid sidan av den allmänna pensionen, ofta det viktigaste sparandet för din pension. Samtidigt betalar många höga pensionsavgifter helt i onödan.

För pensions-, tjänste-, och kapitalförsäkring tas det vanligtvis ut avgifter på, i snitt, 0,7% av kontots värde varje år. Till detta tillkommer avgift för de fonder som kapitalet är placerat i.
Den totala avgiften med en "normal fondavgift" blir ofta en bra bit över 2%.

SBR erbjuder, genom SBRs försäkringsservice, en jämförelsetjänst som ger dig en sammanställning mellan villkoren och avgifterna till ditt pensionssparande, rabatterade lösningar som vi kan erbjuda i de flesta stora försäkringsbolagen och SBR-Pension Flexliv.

SBRs försäkringsservice erbjuder även tillgång till ett personligt konto där du kan få dina liv- sjuk- kapital och pensionsförsäkringar presenterade på ett och samma ställe.

Hur kan jag få mer pension genom SBRs försäkringsservice?

Det finns två sätt att få en högre pension genom SBRs försäkringsservice.

Genom att vi är anslutna till Hjerta (en av Sveriges största förmedlarorganisationer) har vi förhandlat fram bättre villkor hos de flesta av Sveriges pensionsbolag. Detta innebär att man ofta kan få lägre avgifter och därmed ett större pensionskapital utan att behöva byta pensionslösning eller försäkringsbolag.

Genom den nya framtagna pesnionslösningen SBR-Pension Flexliv kan vi tillhandahålla SBRs medlemmar ett pensionssparande som har väldigt konkurrenskraftiga villkor, låga avgifter och erbjuder en förvaltning i toppklass. Denna pensionslösning är väldigt gynnsam att använda om man önskar flytta eller slå ihop sina nuvarande pensionsförsäkringar.

Dokument