Specialistvård Global

Specialistvård Global är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd. Om du blivit diagnostiserad med en allvarlig sjukdom är frågorna många. Med vår försäkring får du tillgång till vård utomlands från några av världens främsta specialister inom områden som exempelvis cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

Detta kan vara ett komplement till den sjukvårdsförsäkring som du kan teckna via SBRs försäkringsservice.
Alternativt kan det vara ett försäkringsskydd för dig som endast vill förstärka och säkerställa den bästa vården vid en alvarligare åkomma.

Varför behöver man vår försäkring?
Kvalitén på den svenska sjukvården är hög, men inte alltid tillräcklig.
Tidvis långa kötider och patienter som inte får den vård som de faktiskt behöver. Vi tycker att hög kvalitativ vård ska vara tillgängligt för många, inte få. Vill du känna extra trygghet och få tillgång till världsledande sjukvård om du skulle drabbas av en allvarlig sjukdom, då kan Specialistvård Global försäkring vara något för dig.

Ett andra utlåtande på din diagnos
Om du eller någon i din familj drabbas av en allvarlig sjukdom är frågorna många. En av dem är om du har fått rätt diagnos. Med Specialistvård Global får du en second opinion på din diagnos som granskas av världsledande specialister, som antingen bekräftar din diagnos eller ger en annan syn på saken. Därefter ingår behandling på de främsta sjukhusen i världen.
53 000 världsledande doktorer ingår i nätverket av läkare som du får tillgång till genom vår försäkring, så att du kan få den bästa möjliga vården.

Inga geografiska eller ekonomiska hinder
Du behöver inte oroa dig över pengar då kostnader för behandling, resa och boende täcks. Du får även 1000 kr per dag när du är på sjukhuset samt betald medicin hemma i Sverige igen.

Hur fungerar det?

Kontakta oss
Om du har diagnostiserats med en allvarlig kritisk sjukdom som omfattas av din försäkring, är allt du behöver göra att ringa till Unika Försäkringar AB.

Medicinska experter
Vi tar fram en lista på de ledande medicinska experterna i världen som kommer att bekräfta alternativt omvärdera din diagnos och rekommendera den bästa behandlingen som finns tillgänglig i världen för just dig.

Bästa internationella sjukhuset
Vi hittar de bästa internationella sjukhusen och organiserar allt som behövs för att du ska få möjlighet till den bästa behandlingen.

Välj om du vill ta med dig någon
Välj den person som du vill ha med dig, om patienten är ett barn kan båda föräldrarna följa med. Vi tar hand om bokning av flyg och boende samt säkerställer plats på det valda sjukhuset.


Vill du ha möjlighet att tillgå världsledande sjukvård i exempelvis: USA, Finland och Tyskland för bl.a.

• Alla typer av Cancerbehandlingar
• Kranskärlskirurgi
• Byte av hjärtklaff & reparation
• Levande organ & vävnadstransplantation
• Neurokirurgi

Vad kostar denna typ av försäkringsskydd?

Prisexempel:
Ålder     Månadspremie
25-29  -  171 kr
35-39  -  208 kr
50-54  -  270 kr
60-64  -  316 kr
65-85  -  488 kr

Du kan även teckna försäkringen som par, ensamstående med barn eller som familj:
Par     -   406 kr
Ensamstående med barn - 354 kr
Familj - 535 kr

**Ansökan för försäkringen finner du under "Dokument" och även i vänsterspalten.**

Dokument